3x3 Remedial Teaching: omdat iedereen Šnders leert


Remedial teaching in Ede en omgeving.


Reacties

Damyanti heeft veel geduld en geeft duidelijke uitleg.
Ze is enthousiast en stelt het belang van de leerling voorop. Ze is prettig in de omgang en kan goed uitleg geven.
Wij zijn heel tevreden over haar binnen Welstede!

Judith Rombouts - Witteveen
Sociaal Cultureel Werker
Welstede

Goede hulp aan de kinderen; er wordt zorgvuldig gekeken wat het kind nodig heeft, waarna een duidelijk plan wordt opgesteld en uitgevoerd. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, welke gehanteerd worden. Kinderen voelen zich vrij en durven zichzelf te zijn. Kortom, ik ben enthousiast!
Angélique van den Berg, LGF-coördinator SBO De Windroos

Fam. Roos
Nadat op school was gebleken dat onze dochter heel veel moeite had met lezen, zijn wij opzoek gegaan naar goede hulp voor haar. Bij veel organisaties was er een wachtlijst van ongeveer 6 maanden. Gelukkig kon onze dochter al heel snel terecht bij 3x3RT en binnen een maand kreeg ze de begeleiding die ze nodig had. Ze vind het erg leuk en doet ook goed haar best. Juist omdat het de opdrachten en oefeningen op een speelse manier worden aangeboden. Ook wij als ouders worden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Korte lijnen met ons en met school. Helemaal top!
Fleurine Roos,
Kinderyoga docent en Rots & Water trainer in Amersfoort

Fam. Wester
Sinds afgelopen winter (2011/2012) volgt mijn zoon (9 jaar) dyslexietraining bij Damayanti. Hij vindt het geweldig. Hij doet heel hard zijn best en gaat met veel plezier naar de trainingen. Ook maakt hij heel veel vorderingen in zijn lezen en spelling. Damayanti geeft veel praktische tips en handvatten. Ze komt regelmatig met nieuwe websites waar mijn zoon kan oefenen. Het huiswerk wat hij meekrijgt doet hij met plezier en kost natuurlijk wel tijd, maar niet te veel. Hij leest met plezier een boek en gaat Damayanti trots vertellen wat hij gelezen heeft. Hij leest nu ook de ondertitels op tv mee. Ik kan bij Damayanti altijd terecht voor achtergrond informatie en zij heeft me goed duidelijk kunnen maken wat dyslexie nu precies is. Hierdoor kan ik meer begrip opbrengen voor mijn zoon en zijn leesprobleem.
Mischa Wester

Er is veel te doen. En als je een foutje maakt is het niet erg. Damayanti is een lieve juf. En je speelt vaak woordspelletjes. En als je er even op zit dan gaat het beter op school.
Jeremy Wester(9 jaar)